Szeptember eleji meccsdömping

Serdülőcsapatunk bajnoki mérkőzést játszik az ifjúsági másodosztályban, az ifjúsági együttes a rangos NEKA-kupán vesz részt.

Hat hónap után újra tétmérkőzést rendeznek az utánpótlásban, az akadémiai együttesek közül az ifjúsági másodosztályban szereplő serdülőegyüttes kezdi meg a szereplést. A Győrvári Viktor vezette hölgykoszorú szeptember 3-án, pénteken 17:30-kor kezdi meg bajnoki szereplését, az ellenfél a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola ifjúsági csapata lesz. A találkozónak a Hódos Imre Rendezvénycsarnok ad otthont.A mérkőzésre a 194/2021 (IV. 26.) kormányrendelet alapján a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak. A nézők a Hódos cssrnok, Főnix felőli, oldalsó, félemeleti bejáratán juthatnak be a csarnokba. A mérkőzés megtekintése ingyenes, kapunyitás 17 órakor.

Rangos tornán vesz részt a DVSC Kézilabda Akadémia ifjúsági együttese, amely Balatonboglárra utazik és vesz részt a VII. NEKA Kupa – Nádorfi Kézilabda Emléktornán, amelyen a mieink két „hazai” csapattal és a Győri ETO együttesével küzdenek meg. A torna összecsapásait a Nemzeti Kézilabda Akadémia YouTube csatornáján élőben lehet követni, a mieink mérkőzései előtt megosztjuk a linket.

VII. NEKA KUPA – NÁDORFI KÉZILABDA EMLÉKTORNA programja:

Péntek
16.00 NEKA 1 – GYŐRI AUDI ETO KC
17.45 NEKA II. – DVSC SCHAEFFLER

Szombat
09.00 NEKA I. – DVSC SCHAEFFLER
10.45 NEKA II. – GYŐRI AUDI ETO KC
14.00 DVSC SCHAEFFLER – GYŐRI AUDI ETO KC
15.45 NEKA I. – NEKA II.
17.00 EREDMÉNYHIRDETÉS

Kiemelt partnereink