Szép szezonbúcsú

Nagyon magabiztosan győzte le a Kecskemét együttesét Kudor Kitti együttese a szezonzárón, amely újoncként a hetedik helyen végzett a másodosztályban!

Utolsó bajnoki mérkőzésére készült Kudor Kitti együttese az NB I/B-ben. Az már biztos volt, hogy a várakozásokat felülmúlva a hetedik helyen végeznek akadémistáink a másodosztályban, amely újoncként egészen kiváló eredmény.

A szezonbúcsút a Kecskeméttel vívták meg a mieink, akik szépen szerették volna zárni ezt az idényt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ellenfelünk sok problémával küszködött a szezon során, nagyon fiatal csapattal, és mindössze tíz játékossal érkeztek a Hódosba. A hetedik percben vezettünk először két góllal, innentől kezdve egyre csak nőtt a távolság a két fél között. Az első játékrész derekára még csak ötgólos előnyt dolgoztunk ki, a játékrész második felében viszont még kilencet tettünk közé, így már harminc perc után eldőlt a találkozó.

A második játékrészben sem változott sok minden, Helm Boglárka volt nagyon eredményes, de Eszenyi Gréta is megszerezte első góljait a másodosztályban, sőt egészen négy találati meg sem állt. Jelentős különbség volt a két együttes között, ezt a mieink érvényre is juttatták, így nagyon könnyedén szerezték meg a két pontot.

A mai egy kötelező győzelem volt, ám összességében kijelenthető, hogy nagyszerűen helytálltak fiataljaink a másodosztályban, a hetedik hely pedig egyértelműen várakozásokon felüli egy újonctól! Szép volt lányok!

NB I/B bajnoki mérkőzés, 29. forduló:
DVSC SCHAEFFLER U19–Kecskeméti NKSE 49–21
 (25–11)
Debrecen, 150 néző: V: Marosi Z., Pap E.

DVSC: Torda V. – Kiss Cs. 6, Kelemen D. 6, Panyi A. 5, Kostyó P. 6, Csernyánszki L. 2, Makó Z. 4. Csere: Reszegi E. (kapus), Nagy N. 2 (2), Helm B. 10, Eszenyi G. 4, Bacenkova D. 4, Szabó F. Edző: Kudor Kitti.

KECSKEMÉT
: Molnár N. – Palotás T. 4, Megyesi M. 1, Kollár F. 1, Moharos A. 3, Berkes-Kaiser M. 12 (2), Szabó J. Csere: Lukács K., Ács P. (kapusok), Csorba Zs. Edző: Mátrai Péter.

Kiállítások: 2, ill. 0 perc
Hétméteresek: 2/2, ill. 2/2.

Kiemelt partnereink