Szép győzelem Kisvárdán

Végig uralta a mérkőzést, könnyedén győzött Kisvárdán Márián Blanka U17-es csapata.

Az első találatot ugyan a Kisvárda szerezte, de tiszavirág életű volt a hazaiak vezetése. Hamar átbillent a mérleg a mi oldalunkra, Zákányi Janka találatával már 5-2-re vezettünk a hatodik percben. Egyre-másra szereztük a gólokat, jól védekeztek a mieink, Szinay Sarolta pedig nagyon gólerősen kezdett. A csereként beállók is hozzá tudtak tenni, Hadas Tilla is új lendületet vitt a játékban, a 17. percben már tíz volt a különbség, Tóth Norina volt eredményes. A hajrában ugyan háromszor is betaláltak a vendéglátók, Kis Rékáé volt az utolsó szó ebben a játékrészben, 22-9-re vezettünk.

A második félidő elején mindkét oldalon potyogtak a gólok, szélsőink sokat voltak foglalkoztatva és eredményesek is voltak. Mindenki játéklehetőséget kapott, amely egy ilyen sűrű időszakban, több meghatározó játékos távollétében fontos szempont volt a találkozón. Élvezték a játékot akadémistáink, Kis Réka góljával már 17 góllal vezettünk. A végén még egy góllal még sikerült növelni a különbséget, 43-25-re győztünk Kisvárdán! Szép volt lányok!

U17 I. osztály bajnoki mérkőzés, 14. forduló:

Kisvárda–DVSC SCHAEFFLER 25–43 (9–22)

DVSC: Bengi L.  – Keller P. 4, Vincze V. 1, Tóth N. 5 (2), Szinay S. 7 (3), Jeszenszki P. 3, Zákányi J. 5 (2). Csere: Péter R. (kapus), Tóth P. 1, Hadas T. 6 (1), Szürös K. 3 (1), Czene P. 4 (2), Kis R. 4 (1), Pásztor G., Balog R. Edző: Márián Blanka.

Kiemelt partnereink