Szeged és Budapest az útirányok

U19-eseink a fővárosba utaznak, ahol a BVSC ellen lépnek pályára, U17-es csapatunk az FKSE-Algyő ellen játszik Szegeden.

U19-es együttesünk a BVSC-Zugló ellen mérkőzik meg Budapesten. A fővárosiak ellen 40–23-ra nyertünk az ősszel, a félidőben még csak hat gól volt a különbség. Vendéglátónk a 11. helyen áll 11 ponttal, legyőzve többek között a PC Trade Szegedet is hazai pályán. Akadémistáink továbbra is a második helyen állnak a bajnoki tabellán, ugyanannyi pontot szerezve, mint a Ferencváros.

U17-eseinkre nehezebb feladat vár, hiszen az ötödik helyezett Algyő otthonába látogatnak. Ősszel Debrecenben mérkőztek meg a felek, akkor már az első félidőben eldöntötték akadémistáink a két pont sorsát, 36–24 lett akkor a találkozó végeredménye. Aktuális ellenfelünk többször is bizonyította ebben a szezonban, hogy képes nagyon jó teljesítményre, elég, ha csak a Praktiker-Vác elleni hazai győzelmükre, vagy a PC Trade Szeged elleni idegenbeli döntetlenükre gondolunk. Algyőn eddig csak a Ferencváros és a PC Trade Szeged tudott nyerni, egyáltalán nem lesz egyszerű dolga a mieinknek.

A BVSC-Zugló–DVSC SCHAEFFLER U19-es mérkőzés április 13-án, 16:00-kor kezdődik a BSV-Zugló edzőcsarnokában, az FKSE-Algyő–DVSC SCHAEFFLER U17-es összecsapás helyszíne a szegedi Városi Stadion, kezdési időpontja: április 13. 14:00.

Kiemelt partnereink