Szakmai nap és akadémiai torna Debrecenben

Az idei szakmai napok sorozata Debrecenben zárul december 1-én pénteken, ezt követően pénteken délután és szombaton rendezik meg az Akadémiai tornát a Hódosban, amelyre minden érdeklődőt várunk szeretettel! A belépés díjtalan.

A Kézilabda-specifikus Módszertani Központ eseményén fontos szerepet kap még a mozgásszervi prevenció az utánpótlás korú játékosok körében, illetve lesz egy nagyon érdekesnek ígérkező, az emberhátrányos szituációkat feldolgozó, védekezési alapelvekre épülő edzésbemutató is a DVSC SCHAEFFLER női felnőtt csapatának vezetőedzője, Szilágyi Zoltán irányításával.

Szakmai Nap, Debrecen

Időpont:      2023. december 01. 9.00-14.30
Helyszínek: 
Főnix Aréna- Multifunkcionális terme (4028 Debrecen, Kassai út 28.), illetve Hódos Imre Rendezvénycsarnok (4028 Debrecen, Kassai út 32-34.

December 1-én és 2-án, péntek délután és szombaton rendezik meg az Akadémiai tornát, amelyen a DVSC Kézilabda Akadémia együttese mellett az FTC Kézilabda Akadémia, a Győri ETO Kézilabda Akadémia és a Nemzeti Kézilabda együttesei szerepelnek. A mérkőzéseket a DVSC Kézilabda Akadémia YouTube csatornáján közvetítjük.

Akadémiai torna, Debrecen
Program:
2023. december 1:

15:00 FTC Kézilabda Akadémia–DVSC Kézilabda Akadémia
16:30 Nemzeti Kézilabda Akadémia–Győri Audi ETO KC Kézilabda Akadémia

2023. december 2:

09:00 Győri Audi ETO KC Kézilabda Akadémia–DVSC Kézilabda Akadémia
10:30 Nemzeti Kézilabda Akadémia–FTC Kézilabda Akadémia
13:30 FTC Kézilabda Akadémia–Győri Audi ETO KC Kézilabda Akadémia
15:00 DVSC Kézilabda Akadémia–Nemzeti Kézilabda Akadémia

A Hódos Imre Rendezvénycsarnok büféje a torna ideje alatt üzemel.

A DVSC Kézilabda Akadémia idén sem feledkezik meg a nehéz sorsú gyerekekről és csokigyűjtő akciót indít! Aki tud, az hozzon magával egy tábla csokit és dobja be a Hódos portánál elhelyezett csokigyűjtő dobozba!

Kiemelt partnereink