Szakmai nap a NEKA-n

Változatos témájú előadások és érdekes kerekasztal beszélgetések: ez a Kézilabda-Specifikus Módszertani Központ NEKA-n megtartott szakmai nap rövid összegzése. A DVSC Kézilabda Akadémia négyfős delegációja vett részt az eseményen.

Korán kellett indulnia a DVSC Kézilabda Akadémia szakembereinek (Márián Blanka, Kerék Laura, Garamvölgyi Anna és Gyökös Barbara vett részt az eseményen), hiszen 9 órától már fogadták a regisztrált résztvevőket a NEKA-n. A Kézilabda-Specifikus Módszertani Központ által megtartott szakmai nap első előadásának a témája érdekesnek ígérkezett: „A világklasszis Stine Bredal Oftedal megoldásai”, majd Golovin Vlagyimir is értékelte a magyar női válogatott olimpiai kvalifikációs tornáját. Az ebédszünet után előbb edzésbemutatóval folytatódott a nap, majd interaktív kerekasztal beszélgetések következtek.

A szakmai nap után kezdődik az Akadémiai torna IV. fordulója, ahol eldől, hogy milyen helyen végeznek az egyes akadémiai együttesek. Négy forduló után fogják összegezni az eredményeket, az eddig lejátszott három körben a DVSC Kézilabda Akadémia csapata hat győzelem mellett három vereséggel (12 szerzett ponttal) a második helyen áll. A péntek találkozókat a NEKA YouTube csatornáján lehet élőben követni, a mieink 18 órakor kezdenek a Győr ellen.

Kiemelt partnereink