Szakmai nap a Balaton-parton

Előadásokkal és szakértői egyeztetésekkel tarkított szakmai napot tartottak a NEKA-n, amelyen részt vett a DVSC Kézilabda Akadémia küldöttsége is.

A balatonboglári szakmai napon akadémiánkat Papp György szakmai igazgató mellett még hat szakember (Csapó Erika, Győrvári Viktor, Kerék Laura, Somorjai Péter, Suba Emese, Tóth Rózsa) képviselte. Az egynapos esemény délelőtti programjában lévő előadásokat egy regisztrációt követően bárki meghallgathatta, majd következtek az egyes szakterületek egyeztetései, amelyeken már kizárólag az akadémiák szakemberei vettek részt.

Délután megkezdődtek az akadémiai torna harmadik fordulójának küzdelmei. Az első játéknapon a DVSC Kézilabda Akadémia együttese a Győri AUDI ETO Kézilabda Akadémia ellen lépett pályára és jól is kezdték a találkozót. Egy igazán jó hajrának köszönhetően két góllal vezettek a mieink a félidőben. Egy gólszegényebb második játékrész következett, amelyben fordítottak a győriek és végül három góllal, 26-23-ra nyerték meg az összecsapást.

Szombaton két mérkőzést játszik Győrvári Viktor együttese, amely előbb 10 órakor a NEKA ellen, majd 14 órakor a Ferencváros ellen lép pályára. Mindkét találkozót a NEKA YouTube csatornáján lehet élőben követni.

A NEKA elleni mérkőzést a következő linken lehet megnézni: https://www.youtube.com/watch?v=nOF2mbPn81o

Kiemelt partnereink