Stabil védelem

Kiváló kapusteljesítményének és védekezésének köszönhetően tizenkét gólos győzelmet aratott Kudor Kitti együttese az MTK ellen.

Nem kezdődött jól a találkozó, sok pontatlanság csúszott játékunkba az elején. Főleg szélen fejeztük be akcióinkat, először Kelemen Dorina találatával vezettünk, 3-2-re. Lakatos Petra percei következtek, a következő öt gólunkat ő szerezte, változatos módon, 17 perc után néggyel vezettünk. Az ellenfél nagyon nehezen találta az utat Torda Vanessa kapujába, aki jól védett. Megindult a henger, a félidő utolsó tíz percében nem kaptunk gólt, ám a mieink szélsőinek, Rácz Pannának és Bákony Larának köszönhetően elhúztak ellenfelüktől. A félidei nyolc gólos vezetést sikerült tovább növelni a második játékrész elején, Rácz Panna és Silye Nanda húzták ekkor a szekeret, a kapuban pedig Reszegi Eszter is jól védett. Balogh Rebeka góljával már tizenhárommal vezettünk, ezt az utolsó tíz percben egyel csökkentette a fővárosi alakulat.

Ifjúsági I. osztály bajnoki mérkőzés, 9. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–MTK Budapest 30–18 (13–5)
DVSC: Torda V. – Rácz P. 4, Kelemen D. 2, Török L., Lakatos P. 5, Panyi A. 3 (1), Bákonyi L. 2. Csere: Reszegi E. (kapus), Silye N. 6 (1), Poczetnyik D. 1, Tóth G. 1, Kiss L. 2, Erdődi H. 1, Balogh R. 3, Szabó F. Edző: Kudor Kitti.
Kudor Kitti: Az első félidőben kemény védekezésünknek és a kapusteljesítményünknek köszönhetőn kialakítottunk nagyobb különbséget. Ekkor még a lerohanásinkba és befejezésekbe több hiba csúszott, amiből a jövőben tanulni kell. A második félidőben már kevesebb hibával játszottunk, és bár a védekezésünk kicsit visszaesett, de a kapusteljesítmény továbbra is jó volt.

Kiemelt partnereink