Sima vereség megfogyatkozva

Sok hiányzója volt Márián Blanka együttesének, amely a rutinos Borsod SK Miskolc otthonában nagyarányú vereséget szenvedett.

A mérkőzés előtt éppen felemás mérleggel álltak akadémistáink az NB II-ben, a hajdúböszörményi vereséget egy Kállósemjén elleni győztes meccs követte. Ezúttal a rutinos, jó erőkből álló Borsod SK ellen léptek pályára a mieink.

Jól kezdődött a találkozó, Bákonyi Lara indította el a gólgyártást, majd második találatával 5-3 volt az ellenfélnek. Még Nagy Hanna góljával háromra zárkóztunk, innen meglépett a többek között a BL címet magáénak tudható Puhalák Szidóniával felálló hazai csapat. Jól szállt be a mérkőzésbe a felnőtt ellenfelekhez képest tényleg zsengekorú, 2008-as születésű Litschauer Nikol, aki ötször is betalált negyedóra alatt, de Vincze Viktória is megtalálta az utat a kapu felé. Nyolcgólos hazai vezetéssel fordultak a felek, ezt két percen belül tízre emelte a borsodi együttes. A kapusokat és a mezőnyjátékosokat is forgatta Márián Blanka, de valahogy ezen a napon nem állt össze sem a védekezés, sem a támadás. Szürös Kinga és Nagy Hanna révén balkezeseink is többször betaláltak, sajnos a vége felé közeledve még inkább nyílt az olló. Az eredmény szempontjából ugyan lényegtelen, ám a pont az i-re egy piros lap volt, amelyet Sőlősi Erika kapott az utolsó percben…

Nagyarányú vereséget szenvedtek akadémistáink, akik újfent megízlelhették, hogy milyen felnőttek ellen játszani, ráadásul ezúttal egy rutinos csapat került az útjukba. Ennél több kell, és ezt be kell bizonyítani a következő hetekben!

NB II D-csoport, 3. forduló:

Borsod SK Miskolc–DVSC SCHAEFFLER 41–24 (21–13)

DVSC: Bengi L. – Nagy H. 3, Vincze V. 3, Sőlősi E. 2, Nagy B., Bákonyi L. 4, Tóth F. 1. Csere: Halinda V. (kapus), Jeszenszki P. 2, Litschauer N. 5 (1), Szinay S. 2, Szürös K. 2, File Cs., Pásztor G. Edző: Márián Blanka.

Márián Blanka: Nem kezdtünk rosszul, de utána az ellenfél folyamatosan ellépett, amelyre nem tudtunk reagálni. Ezen a mérkőzésen is bebizonyosodott, hogy bele kell erősödnünk mind mentálisan és fizikálisan ebbe a mezőnybe. A hiányzók ellenére jobban kellett volna játszani a mai napon!

Kiemelt partnereink