Sikeres főpróba rohamtempóban

Nagy iramot diktált a két csapat, akadémistáink 39–28-ra győzték le a Kispest együttesét az utolsó idei felkészülési mérkőzésén.

Utolsó felkészülési mérkőzését a Kispest ellen játszotta Győrvári Viktor együttese. A sok változáson átesett csapat jól kezdte a találkozót, a tizedik percben már öt találattal vezetett. Potyogtak a gólok, mint egyes idei nyári estéken az égből a jégeső, ebből rendre akadémistáink jöttek ki jól. Támadásban ötletesen és gólra törően kézilabdáztak a mieink, nem csoda, hogy egy félidő alatt 22 találatot jegyeztek.

Nem sokat változott a játék képe a második játékrészben sem, Lakatos Réka egyedül is állta a sarat, több szép védést is bemutatott, Nagy Nóra vezérletével a támadójáték továbbra is eredményes volt. Az U17-es Eb-ről visszatérő Bristyán Dorina is jól mozgott, négy találatig jutott, de mindenki hozzátett a mai teljesítményhez, így végül tizenegy góllal győztük le a Kispestet!

Jövő héten már élesben megy a játék, a Ferencváros U19 elleni nyitótalálkozón!

Felkészülési mérkőzés:
DVSC SCHAEFFLER U19–Kispest NKK 39–28 (22–18)
Debrecen, V: Gulybán O., Juhász D.
DVSC: Lakatos R. (kapus) – Solymosi Zs. 1, Hermann Z. 1, Ratalics L. 2, Eszenyi G. 2, Csamangó L. 4, Kelemen D., Fodor V. 4, Sőlősi E., Szalai P. 3 (1), Bristyán D. 4 (2) Ferenczi L. 1, Kiss Cs. 4, Nagy N. 9 (2). Edző: Győrvári Viktor.

Kiemelt partnereink