Sápi Gréta a válogatottban

Akadémistánk is tagja volt az egyelőre ismeretlen időpontra elhalasztott horvátországi ifjúsági világbajnokságra készülő válogatott keretnek.

A női ifjúsági világbajnokságot eredetileg Kínában rendezték volna meg augusztus 18-30. között, azonban a koronavírus miatt kétszer is módosításra szánta el magát a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF). A szövetség döntésének értelmében az új helyszín Horvátország lesz, azonban egyelőre ismeretlen időpontra halasztották a világbajnokságot.

„Múlt hétfőn csatlakoztam a kerethez, szombatig készült együtt a válogatott, két felkészülési mérkőzéssel a programban. Örülök, hogy végre mérkőzéseket játszhattunk, ráadásul két erős együttes, a Dunaújváros, illetve a Mosonmagyaróvár ellen – mondta el Sápi Gréta. – Mindig nagy megtiszteltetés címeres mezben pályára lépni. Jó a közösség, hiszen régóta együtt játszik a csapat magja, így a hangulatra sem lehetett panasz.”

Az ifjú beállós az előző hétvégén tért vissza Debrecenbe, hiszen klubcsatával hétfőtől folytatta a felkészülést a 2020/21-es szezonra.  

Kiemelt partnereink