Rutinos csapathoz látogatunk

Az Orosháza elleni, első NB I/B-s győzelme után a jó erőkből álló Kispest vendége lesz a Kudor Kitti vezette DVSC SCHAEFFLER U19.

Második bajnoki mérkőzésén megszerezte első NB I/B-s győzelmét Kudor Kitti együttese. A mieink egy rendkívül szoros mérkőzésen, a mérkőzés nagyobb részében vezetve győzték le az Orosházát egy góllal! A siker minden bizonnyal nagy lökést adhat fiataljaink számára.

„Ebben a bajnokságban sokkal nehezebb mérkőzéseket kell játszanunk, rutinosabb játékosokkal felálló csapatok ellen, ezért nagyon sok erőt adhat ez a siker – hangsúlyozta az első győzelem fontosságát Makó Zoé, balszélső. – Minden mérkőzéshez úgy kell hozzáállnunk, hogy minél többet tudjunk kihozni magunkból!”

A harmadik fordulóban ismét idegenben lépnek pályára akadémistáink, ezúttal is – az első fordulóhoz hasonlóan – egy fővárosi együttes ellen. A szintén egy győzelemmel és egy vereséggel álló Kispest vendégei lesznek a lányok.

„Szoros mérkőzésre számítok – mondta el Zoé. – Ha a védekezésünk összeáll, a támadásvezetéseink elég színesek lesznek és a helyzeteinket belőjük, akkor a komplex és rutinos játékosokat felvonultató ellenféllel szemben is jól szerepelhetünk!”

A Kispest–DVSC SCHAEFFLER NB I/B-s mérkőzést 2022. szeptember 18-án rendezik az Inárcsi Sportcsarnokban, 18 órai kezdettel.

Kiemelt partnereink