Rutinos csapathoz látogatunk

Hosszú út vár akadémistáinkra, akik Tatabányára utaznak, ott játsza ugyanis hazai mérkőzéseit a rutinos játékosokat felvonultató Komáromi VSE.

Nem kérdés, kiváló formában van Kudor Kitti együttese, amely az idei naptári évben hét mérkőzésből hatot megnyert, legyőzve többek között a jelenlegi bronzérmes Eszterházy SC együttesét.

„Úgy gondolom, hogy a sikereinket az okozza, hogy minden héten próbálunk koncentrálni a hétvégi mérkőzésre – fejtette ki véleményét a siker okairól Bákonyi Lara, balszélső. – Az edzések jó hangulatban telnek és próbálunk folyamatosan fejlődni mindenben.”

Következik egy újabb szép feladat, a hazai mérkőzéseit Tatabányán játszó, jelenleg hatodik helyen álló Komáromi VSE elleni találkozó. Az őszi összecsapáson négy góllal bizonyultak jobbnak a komáromiak, ám kilenc perccel a vége előtt még döntetlen volt az állás.

„Mindenféleképp nehéz mérkőzés lesz a Komárom elleni – véli Lara. – Próbáljuk megnehezíteni ellenfelünk dolgát, igyekszünk javítani azon területeken, amelyek nem sikerültek jól az őszi mérkőzésen.”

A Komárom VSE–DVSC SCHAEFFLER U19 NB I/B-s találkozót a tatabányai Földi Imre Sportcsarnokban rendezik meg március 19-én, 17 órai kezdettel.

Kiemelt partnereink