Rövid túra

Még a megyét sem kell elhagynia Győrvári Viktor együttesének, amely a Hajdúnánással mérkőzik meg pénteken idegenben a két pont reményében a serdülő első osztályban.

A megyei rivális, Hajdúnánás otthonába látogat Győrvári Viktor serdülőegyüttese, amely a két pont megszerzését veszi célba ezúttal is. A csapattal tart két fiatal játékos, Réti Bíborka és Tóth Panna, akik eddig az U15-ös együttesben szerepeltek.

„Igen, nagyon örültünk, hogy felkerültünk csapattársammal, Tóth Pannával – árulta el Réti Bíborka, aki 2007-es születésű játékosként mutatkozhat be a serdülő első osztályban. – Nagyobb, fizikailag erősebb ellenfelek ellen mutathatjuk meg magunkat, és sokat tanulhatunk az idősebbektől.”

Bíborka átlövőként és irányítóként szerepel, egyértelműen az U15-ös együttes meghatározó embere. Elmondása szerint mindkét posztot szereti, mindkettőnek megvannak az előnyei.

„Átlövő poszton több a lehetőség a góllövésre és vannak olyan mérkőzések, amelyeken jobban szeretek itt szerepelni, mert látok kis réseket, ahol be tudok bújni – mondta el a fiatal játékos. – Az irányító pozíciót is szeretem, mert akkor jó esetben úgy alakítom a dolgokat, ahogy én szeretném.”

A Hajdúnánás SK–DVSC SCHAEFFLER serdülő első osztályú bajnoki mérkőzésnek a hajdúnánási Hódos Imre Sportcsarnok csarnok ad otthont. A találkozó holnap, április 1-én, 14:30-kor kezdődik.

Kiemelt partnereink