Rangadót nyertünk a rivális ellen

Végig vezetve végül három góllal nyerte meg a Füzesabony elleni NB II-es rangadót Kudor Kitti együttese.

A Füzesabony-DVSC SCHAEFFLER U22 párosítás egyértelműen a legnagyobb rangadó az NB II. Észak-keleti csoportjában, amelyen az első helyezett látogatott a másodikhoz.

Annak rendje és módja szerint komolyan vették a mieink a mérkőzést, nagyon jól kezdtünk, stabil védekezéssel, labdaszerzésekkel, támadásban pedig pontos befejezésekkel, ebben a két szélső, Ináncsi Fruzsi és Makó Zoé járt az élen. Hat perc után 6-0 volt ide, ekkor kissé megállt akadémistáink játéka. Főként betörésekből eredményes volt a hazai csapat, a mieink pedig elkezdtek hibázni elől, Török Lilly két fontos góljával azonban megállítottuk ezt a rossz folyamatot, húsz perc után 10-4 volt ide. A játékrész utolsó tíz percében nagyon fellazult a védekezés, hat gólt kaptunk ezen időszak alatt, Csernyánszki Lili két góljával végül négygólos vezetéssel vonulhattunk az öltözőbe.

Rácz Panna gólja indította a második félidőt, amely gólváltásokkal folytatódott, a tisztes távolság megvolt a két együttes között. Sajnos ekkor sok ziccert kihagytunk, több hiba csúszott a játékunkba, egyre közeledett a Füzesabony. Egyre élesedett a mérkőzés, nem nagyon találtuk a kapu felé vezető utat, hat perccel a vége előtt kettőre zárkóztak… Ekkor már a hazaiak is elhitték, hogy van esélyük a pontszerzésre. Ekkor védett egy nagyon fontos ziccert a csereként beálló Reszegi Eszter, egy percre rá pedig a végig nagyon aktív Csernyánszki Lili hétméteressel, majd egy akciógóllal biztosította be a két pontot!

Nagy győzelmet arattak a mieink egy nagyon nehéz mérkőzésen a második helyezett Füzesabony otthonában.

NB II. bajnoki mérkőzés, 9. forduló:

Füzesabony SC–DVSC SCHAEFFLER U22 21–24 (11–15)
DVSC: Torda V. – Ináncsi F. 2, Panyi A. 1, Poczetnyik L. 1, Török L. 3, Csernyánszki L. 7 (3), Makó Z. 5. Csere: Reszegi E. (kapus), Silye N. 2, Erdődi H., Lakatos P. 1, Rácz P. 2, Kelemen D., Fodor V. Edző: Kudor Kitti.
Kudor Kitti: Tökéletes kezdésünknek és az egész mérkőzésen jól működő védekezésünknek köszönhetően nagyon fontos két pontot szereztünk közvetlen riválisunkkal szemben.

Kiemelt partnereink