Rangadók előtt

Nagyon fontos rangadóra készülnek U19-eseink és U17-eseink is, mindkét együttes a Praktiker-Vác ellen mérkőzik meg.

Komoly feladat vár mind az U19-es, mind az U17-es együttesünkre, amelyek a Praktiker-Vác otthonában lépnek pályára pénteken.

Az „idősebb” korosztályban elég csak ránézni a tabellára, máris láthatjuk, hogy jelentős tétje van az összecsapásnak. Akadémistáink 19 mérkőzésen 35 pontot gyűjtöttek, vezetik az U19 I. osztályt, a váci csapat ugyanannyi találkozón 32 pontot gyűjtött és jelenleg a harmadik helyen áll. Az első két együttes jut be a Final Four-ba, azaz nagyon fontos, hogy ezt a mérkőzést győztesen abszolválják a mieink. Győrvári Viktor együttese a Hajdúnánás elleni 50-33-mal hangolt, a Praktiker-Vác Kisvárdán szenvedett vereséget legutóbb. A hazai mérkőzésünkön két góllal győztük le a váciakat, ez mindenképpen jó előjelnek számít.

Egy korosztállyal lejjebb is szoros mérkőzés várható ugyanebben a párosításban. A vendéglátó Praktiker-Vác jelenleg a negyedik helyen áll az U17 I. osztályban, a bajnokságot a mieink vezetik. A váci csapat 19 találkozóból 15-t megnyert, legutóbb Kisvárdán diadalmaskodott. Akadémistáink eddig csupán egyszer, a Ferencváros ellen szenvedtek vereséget, 36 ponttal állnak a táblázat élén. Győrvári Viktor együttese nagy fölénnyel győzte le a Hajdúnánást, ezúttal azonban nagyobb falat következik.

A Praktiker-Vác–DVSC SCHAEFFLER U19-es mérkőzés március 24-én, 18:30-kor, az U17-es találkozó 16:45-kor kezdődik a váci Városi Sportcsarnokban.

Kiemelt partnereink