Rangadók a Hódosban!

Igazi rangadóra készül a DVSC Kézilabda Akadémia U19-es és U17-es együttese is, mindkét csapat a szintén az élmezőnyhöz tartozó Praktiker-Vácot fogadja.

Jó mérkőzések varhatók vasárnap a Hódosban, talán nem nagy kockázat ezt kijelenteni. A DVSC Kézilabda Akadémia U19-es és U17-es együttese is a Praktiker-Vácot fogadja. Mindkét csapatunk október 21-én lépett legutóbb pályára, így minden bizonnyal nagyon várják az újabb megmérettetést a lányok. Az idősebbek hat győzelmen vannak túl eddig, a kecskeméti találkozót leszámítva ráadásul könnyedén gyűjtötték be a két pontokat akadémistáink. Ezúttal azonban igazi rangadó várható, hiszen a vendégek csupán a Ferencváros ellen szenvedtek vereséget, öt győzelem mellett – többek közt a Békéscsabát és a Szegedet legyőzve. Nem kérdés, ezúttal az eddigieknél erősebb ellenféllel találkoznak a mieink.

U17-eseink is hiba nélkül vették az első hat akadályt, ráadásul Győrvári Viktor tanítványai még szoros végeredményt sem engedtek az ellenfeleknek, kilencgólos volt a legsoványabb siker. Ebben a korosztályban is elmondható, hogy igazi rangadó következik, hiszen a Praktiker-Vác U17-es csapata is öt győzelemmel és egy vereséggel áll eddig. Figyelemre méltó, hogy a váciak legyőzték a Ferencvárost, ráadásul Budapesten!

A DVSC SCHAEFFLER–Praktiker-Vác U19-es mérkőzés november 13-án, 13 órakor, a U17-es találkozó 15 órakor kezdődik a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. A két meccsre a belépés díjtalan.

Kiemelt partnereink