Rangadók a Hódosban!

Valódi rangadók szombaton: a Hódosban fogadják Győrvári Viktor csapatai az U17-es és az U19-es bajnokság I. osztályában a Ferencváros együttesét. Mindkét mérkőzésen fontos lépést tehet a győztes a csoportelsőség megszerzéséért!

Igazi rangadókra kerül sor az U19-es és az U17-es bajnokság első osztályában, akadémistáink mindkét korosztályban a Ferencvárost fogadják. Az „idősebbek” tabelláját böngészve látjuk, hogy ugyanannyi ponttal áll a két mérkőző fél, azaz jó eséllyel az a csapat nyeri meg a Keleti-csoportot, aki a Hódosban megnyeri a találkozót, igaz a mieink számára még három nehéz találkozó vár! Igazi, klasszikus párbaj lesz a holnapi, ahol van miért visszavágni, hiszen Budapesten a zöld-fehérek négy góllal győztek!

Az U17-esek esetében a mieink vannak lépéselőnyben a bajnokságban, a hárompontos előnyt ötpontossá lehetne bővíteni, amely azt jelentené, hogy a három hátralévő mérkőzésen egy győzelem is elegendő a Kelet-csoport megnyeréséhez! Ez azért lenne fontos, mert a Final Four-ban, az elődöntőben ebben az esetben a Nyugati-csoport második helyezettjével kellene megküzdeni a döntőbe kerülésért. Nem mellesleg a visszavágás vágya is fűtheti akadémistáinkat, hiszen az őszi szezonban nagy csatában két góllal nyertek hazai pályán a ferencvárosiak.

Az DVSC SCHAEFFLER–FTC U17-es első osztályú bajnoki mérkőzés május 6-án, szombaton 14 órakor, míg az U19-es találkozó 16 órakor kezdődik a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban.

Kiemelt partnereink