Rangadó következik

Nagy rangadó előtt állnak a tabella második helyen álló ifistáink, hiszen a veretlen listavezető Ferencváros látogat a Hódosba.

A DVSC Kézilabda Akadémia ifjúsági együttese a második helyen áll az első osztályban, egyedül a veretlen Ferencváros előzi meg a mieinket. Éppen a listavezető budapesti csapat látogat Debrecenbe, amely ellen az ősszel sokáig vezettek akadémistáink, ám a végét jobban bírták a vendéglátók, akik végül öt góllal győztek.

„Én mindig várom az ilyen meccseket és ezt szerintem a többiek nevében is mondhatom – mondta el Torda Vanessa. – Az ilyen rangadókon komolyabb ellenfelek ellen mérettethetjük meg magunkat, nagyon készülünk, már a hangulata is más ezeknek a találkozóknak.”

Vanessa szűk két éve került Debrecenbe, azóta pedig már a felnőtt együttesben is többször pályára lépett már, emellett az ifjúsági együttes meghatározó embere.

„Az elsődleges célom az, hogy a saját korosztályomban megfeleljek, de nagyon örülök a felnőttben kapott lehetőségnek és igyekszek vele élni – árulta el a kapus. – Hatalmas bizalmat kaptam, szeretnék bizonyítani!”

A DVSC SCHAEFFLER–Ferencváros ifjúsági első osztályú bajnoki mérkőzésnek a Hódos Imre Rendezvénycsarnok ad otthont, a találkozó 16 órakor kezdődik. Az összecsapást a DVSC Kézilabda Akadémia YouTube csatornáján közvetítjük. Már a mérkőzés előtt kinyit a Hódos vendéglátóhelye, a THE BEAVER.

Kiemelt partnereink