Rangadó a szomszédvár ellen

A nagy rivális Békéscsaba ellen pótolja be a szeptemberről elhalasztott bajnoki mérkőzését a DVSC Kézilabda Akadémia serdülő első osztályú együttese.

Két mérkőzést is sikerrel vívott meg Márián Blanka serdülőegyüttese az idei naptári évben, az MTK után a Váci NKSE is meghajolt a mieink tudása előtt. Kilenc sikerrel megvívott összecsapás mellett csupán a Ferencváros ellen szenvedtek vereséget akadémistáink, így jó hangulatban várhatják a Békéscsaba elleni összecsapást.

„Azt gondolom, hogy a csapattársakkal nagyon jó az összhang és ez a mérkőzéseken is meglátszik –avatott be a kulisszák mögé egy kicsit Rácz Panna. – Egyre inkább összeszokunk a pályán belül és a azon kívül is, sokat segítünk egymásnak, nagyon jó a hangulat a csapaton belül.”

Nagyon fontos mérkőzés vár serdülőinkre, akik a nagy rivális, és szomszédvár, kiváló utánpótlást magáénak tudható Békéscsaba ellen lépnek pályára január 26-án a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. A lilák elleni találkozó minden korosztályban igazi presztízsharc, a serdülő első osztályban ráadásul mindkét együttes a Final Four-ba igyekszik, így komoly párharc várható a hatvan perc során.

„Mindenképpen győzelmet várok a mérkőzéstől, bár úgy gondolom, hogy mindkét fél küzdeni fog a két pontért, de bízom a csapatban. Azt gondolom, hogy Blanka néni és Viktor bácsi tanácsait megfogadva a védekezést és a támadást is a legjobban kell végrehajtanunk.”

A vírushelyzet miatt az őszi szezonban több mérkőzést is elhalasztottak, így serdülőinkre is sűrű tavasz vár, amely során a szokásosnál sokkal több találkozót kell megvívni. Példának okáért elmondható, hogy ezt a találkozót is eredetileg szeptemberben kellett volna megrendezni.

„Én nem bánom, hogy megnövekszik a mérkőzésszám, hiszen az edzésen gyakoroltakat a mérkőzéseken tudjuk végrehajtani. Mindenki próbálja az edzéseken és a mérkőzéseken is a 100 %-ot nyújtani.”

A zárt kapuk mögött megtartandó DVSC Kézilabda Akadémia – EUbility Group Békéscsaba  serdülő első osztályú bajnoki mérkőzés január 26-án, kedden 12 órakor kezdődik a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban.

A DVSC Kézilabda Akadémia YouTube csatornáján élőben közvetítjük a találkozót, az alábbi linken: https://youtu.be/269U0TZLmpM

Kiemelt partnereink