Rajt az ifiknél is

Szeptember 4-én kezdi meg a bajnoki szereplését az ifjúsági első osztályban szereplő együttes, amely 16 órakor a Főnix Csarnokban a Csepel együttesét fogadja – nézők előtt!

Közel féléves tétmérkőzés nélküli időszak után újfent bajnoki mérkőzést játszik a Győrvári Viktor vezette ifjúsági együttes szeptember 4-én a Főnix Csarnokban. A csapat több felkészülési tornán és mérkőzésen vett részt, Hajdúnánáson és Kisvárdán is a második helyet érte el. Ellenfelünk az előző szezonokban stabil középcsapat volt az első osztályú bajnokságban, a csapat edzője a korábbi kiváló játékos, Varga Márta. A tavalyi szezonban hazai pályán 37-34-re nyertek a mieink, idegenben azonban könnyed sikert arattunk: 36-18.

„Papírforma alapján jobb erőkből állunk, kérdés, hogy ezt a pályán mennyire tudjuk érvényesíteni –  mondta el Győrvári Viktor vezetőedző. – Több felkészülési mérkőzést játszottunk a nyáron, de az nagy kérdés, hogyan hat majd a csapatra az, hogy közel hat hónapja nem léptek tétmérkőzésen pályára.”

A szeptember 4-én, 16 órakor kezdődő ifjúsági mérkőzést a felnőtt bajnokira érvényes belépőjeggyel lehet megtekinteni, kapunyitás 15:45-kor!

A mérkőzésen MASZK VISELÉSE KÖTELEZŐ! A belépés előtt testhőmérséklet mérése kötelező – 37.5 C˚ testhőmérséklet felett nem lehet belépni a csarnokba! A Főnix Csarnok bejárat előtt szurkolóink tudnak DVSC SCHAEFFLER egyedei mintázatú, mosható, vasalható állítható pánttal, az orrésznél merevítővel ellátott, szájmaszkot és egyszer használatos maszkot is vásárolni!

Kiemelt partnereink