Pontot szereztünk

Szoros mérkőzésen döntetlent játszottak akadémistáink Mogyoródon az NB II Észak-Keleti Alsóházának harmadik fordulójában.

Jól kezdődött a mérkőzés, a hetedik percben már 4-1-re vezettünk, majd Bengi Lili védéseivel továbbra is tartottuk előnyünket. A 21. percben Litschauer Nikol találatával már néggyel vezettünk, 11-7 volt az állás, sőt ötre is nőtt az előny. A félidő utolsó perceiben nem tudtunk betalálni, hárommal vezettünk 30 perc játék után. A második játékrészben zárkózni kezdtek a hazaaiak, a 38. percben már egyenlő volt az állás. Tudtunk újítani, Solymosi Zsófi góljával kettővel vezettünk a 47. percben, ám a hajrában fej-fej mellett haladtak a felek. Vincze Viktória talált a kapuba a 56. percben, ekkor még vezettünk egy góllal, az utolsó perc nagy izgalmakat hozott. Solymosi Zsófi egyenlített fél perccel a vége előtt, az utolsó másodpercekben mindkét csapatnak volt esélye a maga javára dönteni a mérkőzést, végül maradt a döntetlen.

NB II Észak-kelet Alsóház, 3. forduló:

Mogyoródi KSK–DVSC SCHAEFFLER U21 22–22 (10–13)

DVSC: Bengi L.  – Szürös K. 1, Litschauer N. 5, Fele P. 3 (1), Tóth N. 2, Solymosi Zs. 5, Zákányi J. 3. Csere: Halinda V. (kapus), Vincze V. 1, Nagy H. 1 (1), Czene P. 1, Tóth F., Tóth P. Edző: Márián Blanka.

Kiemelt partnereink