Pontatlanul kezdve

Sok pontatlansággal játszott, háromgólos vereséget szenvedett serdülő másodosztályú együttesünk a Kecskemét ellen az első fordulóban.

A serdülő másodosztályú együttesünket javarészt U15-ös korosztályú játékosok alkotják, kiegészülve néhány serdülő korúval. Kissé idegesen is kezdték a mieink a mérkőzést, az ellenfél könnyen szerezte találatait, az első hat percben hatot. Hiába próbálgatta meg cserékkel frissíteni együttesét Márián Blanka, nem igazán találta a mérkőzés fonalát a csapat. A félidő derekán megkezdte az óvatos felzárkózást a hazai együttes Tóth Panna és Leskó Dorka vezetésével, végül három gólos kecskeméti vezetéssel fordultak a felek. A második játékrészben is kissé görcsösen kézilabdáztak a mieink, a védekezés kissé feljavult, ezúttal a félidő derekára sikerült felzárkózni többek között szép Pócsi Enikő átlövésekkel, és nyílttá tenni a mérkőzést. Döntő helyzetekben hibáztak a debreceniek, így hiába volt reális esély a győzelem megszerzésére, végül három gólos vereséggel mutatkoztak be a serdülő másodosztályban. Ennél jobb teljesítményre is képes ez a csapat, amelyet a következő meccseken be is bizonyíthat!

Serdülő II. osztály bajnoki mérkőzés, 1. forduló:

DVSC SCHAEFFLER II.–Kecskeméti NKSE 27–30 (13–16)
DVSC: Kiss B. – Leskó D. 3, Kovács H. 2, Varga K. 1, Pócsi E. 5, Bényei E., Tóth F. 2. csere: Márkus M. (kapus), Vincze V. 2, Tóth P. 8 (4), Garamvölgyi F. 2, Prokob R. 1 (1), Nagy H., Geszterédi Zs. 1.
Márián Blanka: Nem vagyok elégedett a mai teljesítménnyel, a mutatott játékkal. Fegyelmezetlenek voltunk, sok technikai hibával játszottunk, főleg az első félidőben. A második játékrészben azt vártam, hogy jobban összeáll a védekezésünk és abból tudunk építkezni, fel is zárkóztunk, de döntő helyzetekben ismét belehibáztunk. Megérdemelten nyert a Kecskemét, amely sokkal lelkesebben kézilabdázott, mint mi.

Kiemelt partnereink