Gólzáporos vereség

Az első félidőben bátortalan játékot mutatott, gólzáporos mérkőzésen szenvedett vereséget Győrvári Viktor serdülőcsapata a fizikális fölényben lévő ÓKSI ellen az ifjúsági másodosztályban.

Könnyed győzelemmel kezdte az ifjúsági másodosztályú bajnokságot Győrvári Viktor együttese a Debreceni-Sportcentrum Sportiskola ellen, majd következett a Szeghalom elleni találkozó, amelyen kétgólos vereséget szenvedtek a jó erőkből álló Békés megyeiekkel szemben. Ezúttal a fővárosba utazott a csapat, amely az Óbudai Kézilabda Sportiskola együttesével mérkőzött meg. A fizikálisan erősebb, idősebb játékosokból álló ellenfél már az első játékrészben nagy előnyre tett szert, ebben az időszakban bátortalan játékot mutattak a mieink. A második félidőben már több ügyes megmozdulása volt akadémistáinknak, a két szélső Ratalics Luca és a betegsége után visszatérő Bristyán Dorina ügyesen fejezték be az akciókat, a belső emberek közül Véniger Kata volt a legeredményesebb. Ellenfelünk jóval idősebb, erősebb játékosokból áll, így nem meglepő a győzelme. Az elsővel ellentétben a második harminc percben bátrabban játszott csapatunk, amely ezt a periódust egy góllal meg is nyerte.

Ifjúsági II. osztály Keleti-csoport, 2. forduló:

ÓKSI–DVSC SCHAEFFLER II. 44–34 (22–11)

DVSC: Csekenyák A. – Ratalics L. 3, Véniger K. 6 (1), Fekete B. 5 (1), Fele P. 1, Gáspár A. 4, Eszenyi G. 2. Csere: Halinda V. (kapus), Tóth R. 2 (1), Ferenczi L. 2 (1), Bristyán D. 5, Solymosi Zs. 1, File Cs. 1, Nánási L. 2 (1). Edző: Győrvári Viktor
Győrvári Viktor: Fizikailag erősebb, idősebb ellenféllel találkoztunk, ráadásul az első félidőben nagyon bátortalanok voltunk. A második játékrészben már néha sikerült ügyes dolgokat véghezvinni, kértem, hogy ne elsősorban az eredményt nézzük, hanem játsszuk a játékunkat.

Kiemelt partnereink