Panyi Anna nemzetközi debütálása

A DVSC Kézilabda Akadémia átlövője, Panyi Anna először lépett pályára a nemzetközi kupaporondon a nem túl jó emlékű, Nyköbing elleni Európa Liga mérkőzésen.

Fotó: EHF

Csütörtökön este kelt útra a DVSC SCHAEFFLER küldöttsége a Nyköbing elleni Európa Liga mérkőzésre. A csapattal tartott két akadémistánk is, Csernyánszki Liliána és Panyi Anna is. Előbbi bemutatkozott már az Európa Ligában, sőt rögtön az első találatát meg is választották a forduló legszebbjének. A Nyköbing elleni találkozó második félidejében pályára lépett Panyi Anna, aki debütált a nemzetközi kupaporondon, másik akadémistánk, Csernyánszki Liliána is kapott játéklehetőséget.

„Megtisztelő volt számomra, hogy a csapat tagja lehettem a Nyköbing elleni idegenbeli Európa Liga mérkőzésen! – mondta el Panyi Anna. – Összességében egy nagy kaland volt ez számomra, sajnálom, hogy a mérkőzés nem sikerült nekünk jól! Úgy készültem, ha pályára kerülök, akkor tudjam segíteni a csapatot. Nagyon örülök annak, hogy kaptam lehetőséget, közelről megtapasztalhattam a nemzetközi mérkőzések színvonalát!”

Az Európa Liga csoportmérkőzést a dán együttes nyerte magabiztosan, 34–22-re, így a csoportból való továbbjutásról az utolsó forduló dönt.

Kiemelt partnereink