Pályaválasztási kiállításon az akadémiák

Pályaválasztási kiállítást és konferenciát rendezett a Debreceni Szakképzési Centrum, az eseményen kiállítóként vett részt a DVSC Kézilabda és Labdarúgó Akadémia is.

„Hello szakma! – Út a jövőbe” néven interaktív pályaválasztási kiállítást és konferenciát szervezett a Debreceni Szakképzési Centrum október 11-12. között a Nagyerdei Stadionban. Az eseményen hetven kiállító várta a látogatókat. Egyik fontos cél volt, hogy a végzős általános iskolások interaktívan ismerkedjenek meg a különböző szakmákkal.

„Debrecen a lehetőségek városa, számos tekintetben – emelte ki Papp László, Debrecen, Megyei Jogú Város polgármestere. – A munkahelyek, a gazdaság fejlődés, új munkahelyek létrejötte szempontjából mindenképp.”

A DVSC Kézilabda és Labdarúgó Akadémia közös standdal várta az érdeklődőket mindkét napon. Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. és a DVSC Futball Zrt. vezetője elmondta, hogy fontos volt, hogy mindkét akadémia megjelenjen az eseményen, tovább erősítve partnerkapcsolatunkat a Debreceni Szakképzési Centrummal. 

Kiemelt partnereink