Ott vagyunk a döntőben!

A második félidőben megfordította a mérkőzést és öt góllal legyőzte a Győrt Győrvári Viktor U17-es csapata, amely holnap döntőt játszik a NEKA-val!

Mindig különleges egy ilyen négyes döntő hangulata, az egész éves teljesítmény megkoronázása!

Talán ez a hangulat, a milliő kissé megfogta akadémistáinkat, több hiba csúszott a játékba a mérkőzés elején. Két góllal is vezettek a győriek, majd Bengi Lili védéseinek köszönhetően nem nőtt tovább a különbség. Szépen lassan a többiek is felvették a ritmust, Ratalics Luca góljával vezettünk először a mérkőzésen! Hiába jöttek újabb Bengi Lili védések, a zöld-fehérek növelték előnyüket, már négy is volt közte. Bristyán Dorina góljaival zárkóztunk, de a félidőben így is kétgólos győri vezetést mutatott az eredményjelző.

A második játékrész elején már érződött, hogy ez a 30 perc más lesz, mint az első volt. Nagyon koncentráltan, jól kézilabdáztok a lányok, Tóth Rebeka hetesgóljával pedig át is vették a vezetést. Fontos gólokat lőtt a balszélről Tóth Fruzsina is, amellett, hogy védekezésben is nagyon hasznosan játszott. A mérkőzés előtti napokban orrtörést szenvedett Solymosi Zsófi – aki így is, egy orrvédővel vállalta a játékot – ragasztott egy nagy bombát a bal felső sarokba, ezzel már négy góllal vezettünk. Érezhetően átvettük az irányítást a találkozón, a beállóink ismét megjátszhatóak és eredményesek voltak. Hiába kapott görcsöt Tóth Rebeka és Bristyán Dorina is, végig harcolták a 60 percet, mint, ahogy mindenki, igazi csapatmunka volt! Az utolsó másodpercekben még sikerült egy utolsó gólt is szerezni, 34-29-as győzelmükkel döntőbe jutottak U17-eseink!

Nagyszerű hangulat övezte a mérkőzést, a lelkes szurkolótábor pedig jól buzdította a lányokat! Holnap következik a döntő, amelyet a NEKA-val vívnak akadémistáink, 15 órai kezdettel!

U17 I. osztály Elődöntő, Szigetszentmiklós:

Győri ETO–DVSC SCHAEFFLER 29–34 (18–16)

DVSC: Bengi L.  – Ratalics L. 6, Tóth R. 6 (2), Bristyán D. 10, Solymosi Zs. 1, Varga K. 6, File Cs. Csere: Tóth N. 2, Réti B., Tóth F. 3. Edző: Győrvári Viktor.

Kiemelt partnereink