Ötödik győzelem a szezonban

Már az első félidő végén hét góllal vezetett Győrvári Viktor csapata, amely megtartotta ezt az előny a Hajdúnánás elleni U18-as bajnoki mérkőzésen.

Nem kellett sokat utazni ezúttal az idegenbeli mérkőzésre, Hajdúnánáson vendégszerepeltek U18-osaink.

Jól kezdtük a találkozót, Varga Katalin négy gólt is lőtt öt és fél perc alatt, Nagy Borbála kettőt, 6-0-ra vezettünk. A folytatásban jobban felvette a mérkőzés ritmusát ellenfelünk, Bengi Lili több védése is kellett ahhoz, hogy tovább tudtuk növelni előnyünket, Oláh Lotti találatával 12-4 volt ide a 17. percben. A félidő hátralévő részében kissé megállt a támadójátékunk, volt egy négyperces gólcsendünk is, hét góllal vezettünk 30 perc játék után. Gólzáporral indult a második játékrész, ebből sajnos a hazaiak jöttek ki jobban, négyre is megközelítették akadémistáinkat. Ennél közelebb nem tudtak férkőzni a hajdúnánásiak, Kis Réka kétszer is betalált, így hatra nőtt a különbség. Végül hét góllal nyertünk Hajdúnánáson, 30-23-ra.

Ez volt ötödik győzelme Győrvári Viktor csapatának, amely továbbra is százszázalékos az U18 I. osztályban!

U18 I. osztály, 5. forduló:

Hajdúnánás SK–DVSC SCHAEFFLER 23–30 (9–16)

Hajdúnánás, V: Kincses Á., Leiter N.

DVSC: Bengi L.  – Szürös K., Nagy B. 5, Oláh L. 2, Varga K. 8, Kis R. 3, Uj F. 2. Csere: Tábit V. (kapus), Vincze V. 1 (1), Czene P. 1, Pásztor G. 2, Szinay S. 3, Laluska E. 3. Edző: Győrvári Viktor

Kiemelt partnereink