Öt akadémista készül az ORV-re

A Lengyelországban megrendezésre kerülő Olimpiai Reménységek Versenyére készül a Kun Attila és Márián Blanka vezette serdülő magyar válogatott. A DVSC Kézilabda Akadémia öt játékosa, Balog Réka, Keller Petra, Litschauer Nikol, Szinay Sarolta és Zákányi Janka is tagja a keretnek.

Első nemzetközi tornájára készül a magyar serdülő válogatott, Kun Attila és a debreceni Márián Blanka vezetésével. A DVSC Kézilabda Akadémia öt játékost is ad az együttesbe, a két beálló, Balog Réka és Szinay Sarolta mellett egy-egy jobb- és balszélső, Keller Petra és Zákányi Janka, valamint egy átlövő, Litschauer Nikol személyében.

A 2008-2009-ben született játékosok alkotta nemzeti együttes Győrben kezdte meg a felkészülést, december 11-én, hétfőn délután. Szerdáig napi két edzéssel készül a csapat, amely csütörtökön délelőtt utazik Lengyelországba, Szaflaryba, a négyes torna helyszínére. Pénteken a cseh, szombaton a szlovák, majd vasárnap a lengyel korosztályos válogatott lesz a mieink ellenfele. A találkozókat a Lengyel Kézilabda Szövetség YouTube csatornáján lehet követni, a linkeket Facebook oldalunkon megosztjuk a mérkőzések előtt.

Kiemelt partnereink