Őszzáró győzelem

Utolsó őszi mérkőzésén tizenegy góllal nyertek, így az élen telelnek akadémistáink a megyei első osztályban.

Utolsó őszi mérkőzéseinkre készültek a mieink, a Balmazújvárosi LKSE csapatát fogadva. 2-2 után megléptek akadémistáink, Ratalics Luca volt nagyon eredményes, akcióból és hétméteresekből egyaránt. Jelentősebb előnyt alakítottak ki a hazaiak, a félidő hajrájában Tóth Panna három gólt is szerzett, nyolcgólos előny fél óra után.

A második játékrész elején tartották előnyüket akadémistáink, majd ismét egy jobb periódus következett, a kétbeállós játék jól működött, mindkét vonaljátékost többször sikerült megjátszani. A balszélső poszton Tóth Fruzsina és File Csenge is szép gólokat szerzett, a legnagyobb különbség tizenhárom volt közte. A mérkőzés végén 44-33-t mutatott az eredményjelző, magabiztosan győztek a debreceniek.

Tizedik mérkőzésükön kilencedik sikerüket aratták akadémistaink, ezzel az első helyen lezárva az őszi szezont a megyei első osztályban.

Hajdú-Bihar megyei bajnokság, 10. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–BLKSE 44–33 (23–15)

DVSC: Halinda V.  – Ratalics L. 9 (4), Tóth R. 4, Réti B., Tóth N. 3, Bristyán D. 3, File Cs. 3. Csere: Szabó D., Bengi L. (kapus), Vincze V. 1, Tóth F. 6, Fekete B. 4 (2), Varga K. 6, Tóth P. 5, Nagy H. Edző: Tóth Rózsa.

Kiemelt partnereink