Országos döntőben a Szent József Gimnázium

A Szent József Gimnázium, akadémistáinkkal felálló együttese megnyerte a Diákolimpia országos elődöntőjét, így az országos döntőbe jutott!

December 19-én, hétfőn rendezték meg az országos elődöntőt a debreceni Gizella utcai Sportcsarnokban. A Szent József Gimnázium együttesének mind a tizennégy játékosa a DVSC Kézilabda Akadémián pallérozódik, ráadásul több korosztályban. A csapat gerince, hét játékos az NB I/B-s keret tagja, de az U17-eseknél, illetve az U15-ösökkel edző és versenyző lányok is pályára léptek ma az országos elődöntőben a debreceni iskola színeiben.

Akadémistáink a Szegedi Tudományegyetem Gyakorló Gimnázium együttesével mérkőztek meg az elődöntőben, és végig vezetve, végül könnyedén győzték le ellenfelüket. A döntőben a kisvárdai II. Rákóczi Ferenc Technikum és Szakképző Iskola csapatával találkoztak a debreceniek. Ezen a mérkőzésen sem volt sokáig kérdés a győztes kiléte, a Szent József Gimnázium együttese végig uralta a finálét és magabiztosan nyerte meg a finálét. Az országos elődöntő megnyerésével pedig kivívta az országos döntőben való szereplés jogát!

A Szent József Gimnázium csapatának tagjai az országos elődöntőben: Bengi Lili, Lakatos Réka (kapusok), Czene Petra, Ferenczi Lili, Jeszenszki Petra, Kelemen Dorina, Keller Petra, Kostyó Panni, Makó Zoé, Nagy Hanna, Rácz Panna, Réz Dorina, Szabó Flóra, Tóth Norina. Edző: Csapó Erika.

Gratulálunk a Szent József Gimnázium együttesének!

Kiemelt partnereink