Orosházi vendégjáték

Nem vár könnyű találkozó akadémistáinkra, akik Orosházán vendégeskednek szombaton.

Nagy sikert ért el a Szent József Gimnázium csapata a Tatán megrendezett V-VI. korcsoportos diákolimpia országos döntőjében. A debreceni gimnázium együttesét akadémistáink alkották, mindhárom akadémiai csapat adott játékost a diákolimpiára. Makó Zoé a szezon során végig meghatározó volt az iskolai együttesben.

„Nagyon jól éreztük magunkat, a mérkőzések mellett kikapcsolódást is nyújtott ez az időszak – summázta az elmúlt hétvégét Makó Zoé. – Volt kis szerencsénk a sorsolásnál, de ami a legfontosabb, hogy jó meccseket tudtunk játszani, amelyek tanulságosak voltak. A harmadik napra már kicsit elfáradtunk, elég sokat hibáztunk az elődöntőben, de a bronzmeccset sikerült megnyerni igazi csapatmunkával!”

Szombaton Orosházára látogatnak akadémistáink. Nehéz meccsre lehet számítani, hiszen a Békés megyeiek hazai pályán a bajnokesélyes Szombathelyet és Egert, döntetlent játszott a Kozármislennyel.

„Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen az Orosháza kifejezetten veszélyes ellenfél hazai pályán – mondta el Zoé. – Fontos lesz a jó védekezés, emellett támadásban ki kell használunk a helyzeteinket. Ha ezeket sikerült megvalósítani, akkor ez egy szoros találkozó lehet.”

Az OXXO Energy Orosházi NKC–DVSC SCHAEFFLER U19 NB I/B-s mérkőzés helyszíne az orosházi Városi Sportcsarnok, az időpontja 2023. február 4. 18:00.

Kiemelt partnereink