Orosházán folytatjuk

A harmadik fordulóban Orosházán lép pályára U17-es és U19-es együttesünk is csütörtökön.

Két győztes találkozóval a háta mögött immáron harmadik győzelmét szeretné megszerezni a bajnokságban Győrvári Viktor együttese. Akadémistáink előbb Hajdúnánáson nyertek meggyőző fölénnyel, majd következett egy szorosabb találkozó a jól kézilabdázó Vasas ellen. Érdekesség, hogy mindkét összecsapáson 40-40 gólt szereztek a mieink. Az Orosháza eddig csak egy mérkőzést játszott, és bizony megszorongatta a Vasast idegenben, ráadásul az elmúlt években nem volt egyszerű dolga a lányoknak az orosházi sportcsarnokban.

U17-eseink is két győzelemmel indították a szezont, ám az elmondható, hogy mindkét mérkőzés nehezen indult. A Hajdúnánás ellen csupán három találat volt a különbség a félidőben, a Vasas ellen négy. Az Orosháza az első fordulóban jelentős verésbe szaladt bele a Vasas otthonában (49-18), majd hazai pályán győzte le az Algyőt 29-28-ra. Orosházán egyértelműen az célja a mieinknek, hogy jelentősebb különbséggel győzzék le a házigazdákat.

Az Orosházi NKC–DVSC SCHAEFFLER U17-es első osztályú bajnoki találkozó 2023. szeptember 14-án, 14:30-kor, az U19-esek mérkőzése 16:30-kor kezdődik. Mindkét összecsapás helyszíne az orosházi Városi Sportcsarnok.

Kiemelt partnereink