Öröm volt nézni!

Végig uralta a mérkőzést, nagyszerű játékkal fölényesen győzte le a Praktiker-Vác együttesét Márián Blanka U17-es csapata!

Fontos mérkőzés előtt álltak akadémistáink, akik a jó erőkből álló Praktiker-Vác vendégei voltak.

Keller Petra révén szereztük meg a vezetést, ez jó alapot teremtett a mérkőzéshez. Egészen kiemelkedő volt már a kezdetektől a beállóink megjátszása, főleg Litschauer Nikol találta meg Varga Katalint, aki élt a lehetőséggel és nagyon eredményes volt! Eleinte a hazaiak is beálló gólokkal operáltak, ám a nyolcadik percben már 7-2-re vezettünk! Bengi Lili kiváló formában védett, a mieink pedig folytatták a gólgyártást, Keller Petrának negyedóra sem kell öt találatig, 13-4-re vezettünk ekkor! Sikerült tovább növelni az előnyt, ihletett formában kézilabdáztak a lányok, kapusunk pedig lehúzta a rolót! Kis Réka góljával zárult a félidő, 26-11-re vezettünk félórányi játék után!

A második félidőben is a miénk volt az első szó, majd Keller Petra a gólszerzési módok széles skáláját mutatta be! Beállóinkat továbbra is nagyon jól játszottuk meg, Varga Katalin mellett Balog Réka, Szinay Sarolta és Pásztor Gréta is lőtt vonaljátékosként gólt. Sok kétperces kiállítást osztottak ki a játékvezetők mindkét oldalon, sokat gyakorolhatták az emberelőnyös, illetve emberhátrányos játékot felek. Litschauer Nikol átlövésével már húsz góllal vezettünk 45 percnyi játék után, tényleg öröm volt néni a mieink játékát! A hajrában ugyan kicsit faragott hátrányából a Vác, így is tizenhét góllal győztek akadémistáink a Praktiker-Vác otthonában!

Voltak a mai napon kiemelkedő teljesítmények, de mindenki hozzátett a csapat játékához, ezért lehetett ilyen parádés győzelmet aratni! Szép volt lányok!

U17 I. osztály bajnoki mérkőzés, 8. forduló:

Praktiker-Vác–DVSC SCHAEFFLER 25–42 (11–26)

DVSC: Bengi L.  – Keller P. 12 (2), Szinay S. 3, Varga K. 13, Litschauer N. 7, Jeszenkszi P. 2, Zákányi J. 1. Csere: Péter R. (kapus), Vincze V. 1, Pásztor G. 1, Tóth P., Kis R. 1, Balog R. 1, Szürös K. Edző: Márián Blanka.

Márián Blanka: A szezon egyik legjobb mérkőzését játszottunk, öröm volt nézni a csapat játékát! Végig fegyelmezetten, tudatosan kézilabdáztunk. Bízom benne, hogy sok ilyen mérkőzésünk lesz a szezon folyamán! Dolgozni fogunk ezért.

Kiemelt partnereink