Nyolcgólos győzelem másodjára is

Második találkozójukat is nyolcgólos győzelemmel abszolválták akadémistáink a felnőtt megyei bajnokságban, az ellenfél ezúttal a Berettyó MSE.

Az első, tiszavasvári mérkőzés után ismét idegenben, ezúttal Berettyóújfaluban lépett pályára Tóth Rózsa vezetésével megyei első osztályú együttesünk. Jól kezdtek a mieink, Varga Kata tíz perc alatt második gólját szerezte, ezzel a találattal 5-2 volt ide. Az idő előrehaladtával egyre inkább rá tudtuk erőltetni akaratunkat az ellenfélre, Solymosi Zsófi szép átlövésekkel vétette észre magát, a kapuban pedig Nyerges Emese mutatott be szép védéseket. A félidő hajrájában kicsit zárkóztak a hazaiak, ám így is hat gól megmaradt az előnyből.

A második játékrészt is eredményesen kezdték a piros mezesek, egyre több gyors ellentámadásból szerzett találattal operáltak. Ennek hatására tizenegy perccel a vége előtt Nagy Nóra góljával már tizenkét találat volt a különbség Nagy Nóra gólja után. A kapuban Halinda Viola is jó teljesítményt nyújtott, habár a nyitott védekezésben nem mindig működött hibátlanul, mindkét hálóőr hatékonyan védett. Folyamatosan cserélt Tóth Rózsa, mindenki játéklehetőséget kapott. Az utolsó percet 2-0-ra nyertük meg, így végül nyolcgólos győzelmet arattak akadémistáink.

Hajdú-Bihar megyei bajnokság, 2. forduló:

Berettyó MSE–DVSC SCHAEFFLER 22–30 (11–17)

DVSC: Nyerges E. – Nagy H. 1, Tóth R. 4, Vincze V. 2, Varga K. 5, Solymosi Zs. 8 (1), File Cs. 3. Csere: Halinda V. (kapus), Nagy N. 4, Tóth F. 1, Fekete B. 2, Réz D.

Tóth Rózsa: Több jó teljesítményt láttam a mérkőzésen, a kapusaink hatékonyan védtek. Színes volt a támadójátékunk, örülök, hogy a távoli zónákból többször is eredményesek voltunk. Védekezésben sok váltási hibát vétettünk, melyekből tanulni kell. 

Kiemelt partnereink