Nyolcadik helyen végeztünk

Habár az utolsó mérkőzését elvesztették akadémistáink az NB I/B-ben, szép eredményt értek el, a nyolcadik helyen végeztek a másodosztályban.

Az elmúlt nyolc mérkőzésüket egyaránt megnyerték akadémistáink az NB I/B-ben, a Hajdúnánás ellen zárták a szezont a mieink.

Nem kezdtük jól a találkozót, hamar négygólos előnyre tett szert az ellenfél. Sok helyzet kimaradt hazai oldalon, így nem tudtunk zárkózni, tartotta előnyét a vendégcsapat. Három góllal vezetett a Nánás a félidőben, sőt ez a második játékrész elején ötre duzzadt. Egy ötgólos rohanással átvettük a vezetést, ám ez nem tartott ki a végéig és a vendégek végül három góllal megnyerték az összecsapást.

Véget ért a másodosztályú szezon, amelyet a nyolcadik helyen zárt Győrvári Viktor együttese, amely szép teljesítmény ettől a fiatal csapattól! A mai mérkőzés nem sikerült jól, de az egész éves teljesítményért jár a gratuláció!

Szép volt, lányok!

NB I/B., 15. forduló:

DVSC SCHAEFFLER U19–Hajdúnánás SK 25–28 (11–14)
Debrecen, 100 néző: V: Gulybán O., Juhász D.

DVSC: Lakatos R. – Kiss Cs. 1, Csamangó L. 6 (1), Kelemen D. 3, Fodor V. 5, Baranyi D. 7 (2), Eszenyi G. 1. Csere: Kovács N. (kapus), Véniger K., Tóth R., Brisytán D., Ratalics L. 2, Solymosi Zs. Edző: Győrvári Viktor.

Kiállítások: 6, ill. 8 perc
Hétméteresek: 4/3, ill. 4/4.

MESTERMÉRLEG
Győrvári Viktor: Nem tudom mi volt az oka, de meglehetősen dekoncentráltan játszottunk 55 percen keresztül. A második félidő végén volt egy időszak, amikor olyan szinten játszottunk, ahogy tudunk, visszajöttünk a meccsbe, de ilyen mennyiségű kihagyatott tiszta helyzetet nem bírt el a mérkőzés. A szezon egészét tekintve büszkék lehetünk a teljesítményünkre, sajnos a mai mérkőzésen tudásunk alatt játszottunk, nem sikerült méltóképpen lezárni az NB /B-s szezont.

Kiemelt partnereink