Nyolc góllal nyertünk

Nyolc góllal nyert a Hajdúnánás vendégeként Kudor Kitti ifjúsági csapata.

Ifjúsági együttesünk is Hajdúnánáson vendégszerepelt, hasonlóan serdülőinkhez. Jól kezdtek a mieink, Lakatos Petra góljával már 4-1-re vezettünk hét perc után. A támadójáték már ekkor is akadozott, sok hibával játszottak a lányok, igaz, ekkor még Reszegi Eszter védéseivel távol tartottuk ellenfelünket. A házigazdák azonban nem engedték el akadémistáinkat, két-három gólos különbség alakult ki a felek között Poczetnyik Dóra egy szép test melletti lövéssel ismét háromra növelte a különbséget, ám a lelkesen és jól játszó Hajdúnánás egyenlített a 19. percben. Még mielőtt nagyobb lett volna a baj, jöttek a debreceni gólok, Kelemen Dorina betörésből, indításból illetve átlövésből is eredményes volt, egy félidő alatt hat gólt lőtt, így négy góllal vezettünk harminc perc után. Sajnálatos, hogy a félidő utolsó percében Bákonyi Lara szenvedett bokasérülést, ezúton is jobbulást neki!

A második játékrész elején pedig Silye Nanda „robbant be”, jobbátlövő pozícióból három gólt lőtt bő két perc alatt. Ekkor megléptünk ellenfelünktől, sőt Makó Zoé találatával már hét, Balogh Rebeka átlövésével már kilenc volt közte. Nem roppant meg a hazai együttes, tartotta a különbséget, sőt egy-egy alkalommal közelebb is lopózott. Sok védekezési hibát vétettek a mieink, a támadójáték is csak bizonyos periódusokban működött jól. A lelkes hazaiak továbbra sem adták fel, végül nyolc góllal sikerült győzni a megyei rivális otthonában.

A mai mérkőzésen nem igazán játszott jól ifjúsági csapatunk, azonban így is megszerezte tizenhetedik győzelmét a szezonban, amellyel továbbra is második a tabellán.

Ifjúsági I. osztály bajnoki mérkőzés, 19 forduló:

Hajdúnánás SK–DVSC SCHAEFFLER 24–32 (12–16)
DVSC: Reszegi E.  – Bákonyi L., Fodor V. 1, Lakatos P. 4, Kelemen D. 8, Poczetnyik D. 3, Makó Z. 5. Csere: Kovács N (kapus), Silye N. 4, Balogh R. 4, Tóth G. 1, Szabó A. 1, Kiss L. 1.
Kudor Kitti: Ezen a mérkőzésen mélyen tudásunk alatt játszottunk.

Kiemelt partnereink