Nőnapi siker

Érvényesítette a papírformát Győrvári Viktor együttese, amely 46-18-as győzelemmel ünnepelte a Nőnapot.

Kissé idegesen kezdtük a mérkőzést, több ziccer is kimaradt a mieink részéről. Solymosi Zsófi lerohanás után egy ütemtelen lövéssel növelte négy gólra a különbséget. A lelkesen küzdő és helyenként tetszetős támadásokat vezető Euro-Novex USE nem adta könnyen magát, a 13. percben egy gólra zárkózott. Két Tóth gól (előbb Norina, majd Panna volt eredményes) nyugtatta meg a mieinket, akik ezután átálltak a kétbeállós játékra. Hatékonyan működött ez, a két beálló, Fektee Barbara és Varga Katalin is megjátszható és eredményes is volt, rajtuk kívül Ratalics Luca szórta a gólokat. Az utolsó hét percben sikerült egy 8-1-es részeredményt produkálni, így 24-12-vel fordultak a mérkőző felek.

A második játékrész már jobban kezdődött, ismét a beállók voltak főképp a befejezők, ezúttal a Fekete Barbara, Tóth Norina összeállításban. Egyre inkább nőtt a differencia a két fél között, erről ismét az egész mérkőzésen nagyszerűen teljesítő Ratalics Luca tett leginkább. Egyre többször tudtuk gyorsan befejezni akcióinkat, érezhetően fáradt a hazai együttes. Varga Katalin és Tóth Rebeka toldották meg még a különbséget, végül huszonnyolc találat lett a két csapat között.

Nemcsak a nőnap miatt, hanem a mérkőzésen nyújtott teljesítményük alapján is lehet gratulálni a lányoknak!

U17 I. osztály bajnoki mérkőzés, 18. forduló:

ENUSE–DVSC SCHAEFFLER 18–46 (12–24)

DVSC: Szabó D.  – Nagy H. 2, Tóth P. 4, Tóth N. 4, Solymosi Zs. 3 (1), Bristyán D. 2 (1), File Cs. 1. Csere: Bengi L. (kapus), Czene P. 1, Varga K. 8 (1), Fekete B. 5, Tóth R. 4, Réti B. 1, Ratalics L. 11.

Győrvári Viktor: Szerettük volna a hatosfalas védekezést gyakorolni ezen a mérkőzésen, itt is előjöttek azok a hibák, amik javításra szorulnak. Lerohanásban és támadásban voltak szép momentumaink, a védekezésünk is egyre hatékonyabb lett a mérkőzés előrehaladtával. Boldog Nőnapot mindenkinek!

Kiemelt partnereink