Nemzetközi tornán serdülőink

Csütörtökön utazott Prágába serdülő csapatunk, amely péntektől egy nagyszabású nemzetközi tornán, a Prague Handball Cup-on vesz részt! 

Csütörtökön reggel találkoztak a Hódosnál serdülőink, akik Prágába utaztak a rangos Prague Handball Cup-ra. Ezúttal a magyar serdülő válogatott összetartására meghívott öt játékos: Balog Réka, Keller Petra, Litschauer Nikol, Szinay Sarolta és Zákányi Janka nem tarthatott akadémistáinkkal. Igazán jelentős nemzetközi tornáról van szó, elég erről csak annyi adat, hogy 685 csapat nevezett! A 2007-2008-2009-es születésű lányok mezőnyében 71 együttes kezdi meg a szereplését, a jelentős számban érkező cseh együttesek mellett magyar, szlovák, német, osztrák, holland, belga, dán, görög, litván, lett csapatok mérettetik meg magukat. A DVSC Kézilabda Akadémia mellett a Dunaújvárosi KKA is részt vesz a tornán ebben a korosztályban. 

Márián Blanka vezetésével pénteken 11:45-kor játssza első mérkőzését a csapat, a mieink csoportellenfelei a következők: a német SG MoGoNo Leipzig és TSV Trudering, a cseh DHC Slavia Praha II és DHK Slavoj Žirovnice, az osztrák Union St. Pölten és a dán Vejen HK. Pénteken és csütörtökön játsszák a csoportmérkőzéseket, hárman jutnak a hétből a középdöntőbe.

A torna eseményeit a https://www.phc.cz/ honlapon lehet követni, a mieink számára fontos eseményekről folyamatosan beszámolunk honlapunkon és Facebook oldalukon.

Kiemelt partnereink