Nemzetközi torna és összetartás

A DVSC Kézilabda Akadémia három fiatalja a serdülő válogatottal vesz részt egy nemzetközi tornán, a junior válogatott összetartására egy akadémistánk hivatalos.

A nyáron Európa-bajnokságot nyert magyar junior válogatott immáron a jövő évi világbajnokságra készül. A keret november 22-28. között készül együtt Balatonbogláron, és tagja a DVSC két játékosa, a beálló Török Lilly és balszélső Vámos Míra, előbbi a DVSC Kézilabda Akadémia ifjúsági együtteségnek tagja is.

Két korosztállyal „lejjebb”, a serdülő válogatott nemzetközi tornán vesz részt. November 21-én, Lipóton találkoznak az ifjú kézilabdások, köztük három debreceni akadémista is: a bokasérüléséből már felépült Fábián Alina, az átlövő Solymosi Zsófi és a belső posztokon és szélen is bevethető Véniger Kata. Mindhárom játékos Győrvári Viktor serdülőcsapatának tagja, az idei szezonban a serdülő első osztályban és az ifjúsági másodosztályban szerepelnek. A válogatott keret november 24-én utazik Spanyolországba,  a háromcsapatos nemzetközi tornára, ahol a házigazdák mellett Portugália korosztályos együttese lesz az ellenfél. A mieink november 25-én és 27-én lépnek pályára, majd a második találkozó másnapján térnek vissza Magyarországra.

Kiemelt partnereink