Nem adtunk esélyt az MTK-nak

Meggyőző fölénnyel, tizenöt góllal győzött ifjúsági együttesünk az MTK otthonában.

Ifjúsági együttesünk a fővárosba látogatott, ám korántsem városnéző körútra készültek a lányok, az MTK ellen mérkőztek meg, a Vasas csarnokában. Komolyan is vették a lányok a mérkőzést, egy gyorsvonat sebességével közlekedtek a pályán, hat perc alatt hat gólt szereztek, főként Panyi Anna vezérletével, aki Kelemen Dorinával alkotott hatékony belső hármas védőpárost. A vendégek sok esetben próbálkoztak átlövésekkel, ám sok hibával, a mieink ezt rendre megbüntették, Silye Nanda góljával már tíz volt közte. Ez az első félidő végéig már nem is változott, maradt a tízgólos debreceni előny.

A második játékrész elején kissé beragadtak a mieink, hét gólra zárkózott az ellenfél, akik a kissé felpuhuló debreceni védekezéssel szemben eredményesebbek voltak. Még mielőtt nagyobb baj lett volna, Kelemen Dorina beállóból szerzett találatával már nyolccal vezettünk, sőt újra visszaállítottuk a tíz gólos különbséget. Erre még rátettek egy lapáttal akadémistáink, Silye Nanda „berepülős” góljával már tizenhárom volt a két együttes között. A találkozó végén pedg Kiss Laura átlövéseivel, illetve egy utolsó perces Fodor Vera góllal tizenöt gólos sikert arattak Kudor Kitti tanítványai az MTK ellen.

Ifjúsági I. osztály bajnoki mérkőzés, 21. forduló:

MTK Budapest–DVSC SCHAEFFLER 24–39 (11–21)

DVSC: Torda V. – Szabó F., Kelemen D. 4, Fodor V. 2, Csernyánszki L. 3, Panyi A. 6 (2), Makó Z. 6. Csere: Reszegi E., Kovács N. (kapus), Silye N. 8 (1), Poczetnyik D. 1, Erdődi H. 2, Balogh R. 3, Kiss L. 4, Szabó A. Edző: Kudor Kitti.
Kudor Kitti: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, aminek köszönhetően mar az első félidőben nagyobb előnyt sikerült kialakítanunk. A második félidőben volt egy 10 perces hullámvölgyünk, de ezt leszámítva magabiztosan nyertünk az MTK otthonában!

Kiemelt partnereink