Negyven lőtt gól

Végig uralta a Váci NKSE elleni idegenbeli mérkőzést, magabiztosan győzött Győrvári Viktor együttese az U19 I. osztályban.

A kezdeti lendület a csapatok támadójátékában két és fél percig tartott, ekkor 2-1 volt az állás. Ekkor mintha mindkét felet beoltották volna gólszerzés ellen, tíz percig nem sikerült a kapuba találni egyik oldalon sem. Negyedóra után kezdett nyílni az olló, Ratalics Luca góljával vezettünk először hárommal. Húsz perc után Sőlösi Erika szerezte a mieink tizedik találatát, majd kapusunk, Demjén Laura is betalált a 27. percben, ekkor már hét volt a különbség. Szalai Petra zárta le góllal a félidőt, 18-10-ra vezettünk fél óra játék után. Jól kezdtük a második játékrészt, a két Lili, Ferenczi és Csamangó is betalált, ekkor már tucatnyi volt a differencia. Mindenki kapott játéklehetőséget, sőt minden mezőnyjátékos (és az egyik kapus) is eredményes volt legalább egyszer. Ötletes támadójátékot produkáltak akadémistáink, ennek meg is lett az eredménye, végül negyven találatig jutottak.

Könnyed győzelmet arattak a lányok Vácon, ismét hatékony támadójátékkal. Ez már a negyedik sikere volt ebben a szezonban Győrvári Viktor csapatának.

U19 I. osztály bajnoki mérkőzés, 4. forduló:

Váci NKSE–DVSC SCHAEFFLER 26–40 (10–18)

DVSC: Demjén L.  – Ratalics L. 4, Baranyi D. 5 (2), Hermann Z. 1, Bristyán D. 1, Solymosi Zs. 2 (1), Tóth F. 1. Csere: Kovács N. (kapus), Ferenczi L. 7 (2), Sőlösi E. 4, Szalai P. 5, Fodor V. 2, Csamangó L. 3, Kiss Cs. 3, Nagy N. 1 (1). Edző: Győrvári Viktor.

Kiemelt partnereink