„Négypontos” meccs Dabason

A DVSC Kézilabda Akadémia első osztályú serdülő csapata a szintén a legjobb négybe igyekvő Dabashoz látogat kedden.

Múlt hét csütörtökön vehették birtokba az utánpótlás csapatok is a megújult Hódos Imre Rendezvénycsarnokot, többször is edzettek a lányok a csarnokban. A serdülő első osztályban szereplő együttes a Békéscsabát fogadta volna szeptember 19-én a megújult csarnokban, azonban az élet keresztülhúzta a számításokat, és végül elhalasztották a nagyon fontos összecsapást.

„Nagyon vártuk már a Békéscsaba elleni mérkőzést, hiszen a Hódosban játszhattunk volna, ami plusz erőt adott volna – mondta el Vida Vivien a csapat irányítója. – Úgy érzem, a halasztás nem törte meg a lendületünket, edzünk tovább és készülünk a következő mérkőzésre.”

A mieink jól kezdték a bajnokságot, mindkét eddigi mérkőzésüket simán nyerték, egyszer sem kellett igazán aggódni a két pont megszerzéséért. A keddi találkozón az ellen a Dabas ellen lépnek pályára akadémistáink, amely csapat ellen rendszeresen parázs csatákat vívnak, idén mindkét együttes célja a Final Four-ba való bekerülés.

„Szerintem jók védekezésben és támadásban is, nagyon jó átlövőik és szélsőik vannak, az lesz a kulcs, hogyan tudjuk levédekezni őket – elemezte az ellenfelet Vivi. – Nekünk jól kell támadnunk és kicsit összeszedettebben védekezni és akkor nem lesz gond.”

A Dabas elleni összecsapást kedden 16:30-as kezdettel a dabasi OBO Arénában rendezik meg, zárt kapuk mögött.

Kiemelt partnereink