Négy debreceni az utánpótlás válogatottakban

Négy debreceni az utánpótlás nemzeti együttesekben: Csernyánszki Liliána a junior, Bristyán Dorina és Ratalics Luca az ifjúsági, Litschauer Nikol a serdülő válogatott keretéhez csatlakozik az októberi összetartások alkalmával.

A Szilágyi Zoltán és Kudor Kitti vezette junior válogatott október 8-án, vasárnap találkozik Budaörsön. Az Európa-bajnokságot megnyerő együttes hatnapos edzőtábora alatt megmérkőzik a Moyra-Budaörs NB I-es csapatával. A keretnek egy debreceni tagja van: a Bajnokok Ligájában is már névjegyét letevő Csernyánszki Liliána.

Szintén vasárnap, október 8-án kezdődik az összetartás az ifjúsági válogatott számára is. A Bohus Beáta vezette együttes a NEKA-n találkozik, és két felkészülési mérkőzést vív Csehország korosztályos csapata ellen, egyet pénteken, majd másnap, szombaton is egyet (október 13-14.). Két debreceni akadémista, Bristyán Dorina és Ratalics Luca is csatlakozik a válogatott kerethez.

A legfiatalabbakból álló nemzeti együttes, a 2008-2009-es születésű lányokból álló serdülő válogatott keret tagjai Győrben, az ETO Parkban találkoznak október 9-én, hétfőn, majd csütörtökön és pénteken a szlovák korosztályos válogatott ellen játszanak felkészülési mérkőzéseket. Egy debreceni akadémista, Litschauer Nikol kapott meghívót. Új szövetségi edzője van a serdülőknek, Kun Attila személyében, aki elődje, Penszki Gergely segítője volt korábban.

Kiemelt partnereink