Nagyszerű siker Szegeden

Habár voltak hiányzók Győrvári Viktor együttesében, mégis fontos győzelmet arattak akadémistáink Szegeden.

Nem igazán kezdődött jól a mérkőzés, hiszen három perc sem telt el, máris 3-0-ra vezetett a Szeged. Innentől kezdve azonban a mieink akarata érvényesült, Fodor Veronika találatával egyenlítettünk 4-4-re a 9. percben. Csamangó Lili duplája után vettük át a vezetést, innentől kezdve pedig nem is engedtük ki a kezünkből! Tudtuk tovább növelni az előnyt, Ferenczi Lili lőtt a tizedik gólunkat, ekkor a hazaiak még hétnél jártak. Fodor Veronika pedig egészen kiváló volt, beűllóból szerzett gólok mellett tűpontosan értékesítette a hétmétereseket, egy félidő alatt kilencszer volt eredményes! Hat góllal vezettünk a félidőben, ezt sikerült hétre is növelni a második játékrész elején, ebben szerepe volt Kovács Noémi védéseinek, illetve Csamangó Lili találatainak is. Végig a mieinknél volt az előny, Ferenczi Lili gólja után pedig a második félidő közepén már ható gól volt az előny ide. Zárkózott a Szeged, sőt két gólra megközelítette a mieinket, ám ekkor jött két fontos Lakatos Réka védés, majd Ratalics Luca és Csamangó Lili találat, újra öt gólt volt az előny. A végeredményt stílusosan a kiváló teljesítményt nyújtó Fodor Veronika állította be, 13. (!) gólja után alakult ki a 35-30-as végeredmény!

Nagyszerű sikert arattak akadémistáink úgy, hogy több kulcsjátékos hiányzott a mai napon, ám igazi csapatmunkával sikerült elhozni a két pontot!

NB I/B., 8. forduló:

PC Trade Szeged–DVSC SCHAEFFLER U19 30–35 (14–20)
Szeged, 100 néző: V: Szedmák M., Tóth T.
SZEGED: Szalma Z. – Gyenes I. 1, Kozma F. 3, Szabó L. 1, Vadkerti L. 4, Dudás D. 7 (1), Csoknyai N. 6. Csere: Majoros G., Hargitai N. (kapus), Nagy R. 4 (1), Vörös V. 4, Cseri Z. Edző: Vadkerti Attila.
DVSC: Lakatos R. – Kiss Cs. 3, Fodor V. 13 (6), Hermann Z., Ferenczi L. 5, Csamangó L. 7, Eszenyi G. Csere: Kovács N. (kapus), Szalai P. 1 (1), Baranyi D. 2, Bristyán D. 1, Tóth R. 1. Edző: Győrvári Viktor.
Kiállítások: 2, ill. 6 perc
Hétméteresek: 3/2, ill. 8/7.

MESTERMÉRLEG
Győrvári Viktor: Felszabadultan, jól játszottunk a mai mérkőzésen. Jól védekeztünk, ez meghatározó volt, így egy nagyon fontos győzelmet arattunk!

Kiemelt partnereink