Nagyszerű start

Egy nagyszerű első félidő után tizenöt góllal vezetett, a végén tizenhárommal nyert Győrvári Viktor U20-as együttese a Vasas ellen szezonnyitón.

U20-as csapatunk számára is a Vasas elleni találkozóval indult a bajnoki szezon.

Egészen jól kezdték a mérkőzést a mieink, a 7. percben már 6-2-re vezettek a serdülő korú Keller Petra góljával. Jobbszélsőnk a tizedik perc elején már ötödik találatát jegyezte, színesen lőtte ziccereit, mattolva ezzel az ellenfél kapusait. A balkezesek sorát Szalai Petra folytatta, aki szép átlövésekkel vétette észre magát, negyed óra után pedig már tíz gól volt a különbség! Sőt! Tóth Rebeka lőtte a huszadik debreceni találatot a vendégek pedig csupán hatszor találtak be. Kovács Noémi többször is hárítani tudott, Csamangó Lili többször volt eredményes, de ő és társai is jól találták meg a beállókat, 27-12-re vezettünk egy félidőnyi játék után.

A második játékrészre érezhetően egy sokkal harapósabb és jobban játszó ellenfél jött ki, az első tíz percben ez többnyire gólváltásban és a különbség „megfagyott”. A csereként beállók is hozzá tudtak tenni a játékhoz, több serdülő korú is segíteni tudott a csapatnak. Habár tíz gólra is zárkóztak a vendégek, Csamangó Lili, Tóth Rebeka, na és a tizenegy gólig jutó Keller Petra vezetésével az ebben az esetben szerencsésnek mondható tizenhárom lett a különbség.

Nagy kedvvel és a találkozó nagy részében jól is játszottak a lányok, magabiztos sikerrel kezdve a 2024/25-ös szezont.

U20 I. osztály, 1. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–Vasas SC 44–31 (27–12)

Debrecen, V: Gyulai Á., Takács D.

DVSC: Kovács N. – Keller P. 11, Szalai P. 8 (2), Balogh R. 2, Hermann Z. 3, Csamangó L. 7, Tóth F. 2. Csere: Halinda V., Bengi L (kapusok), Varga K. 4, Tóth R. 5, Vincze V., Tóth N. 1, Véniger K. 1. Edző: Győrvári Viktor.
Győrvári Viktor: A mérkőzés nagy részében nagy kedvvel és helyenként látványosan kézilabdáztunk. Örülök neki, hogy a pályára kerülő játékosaink ilyen komolyan vették a mérkőzést.

Kiemelt partnereink