Nagyszerű győzelem Vácon

Nagyot küzdve győzelmet aratott a Praktiker-Vác otthonában Győrvári Viktor U17-es együttese!

Fontos mérkőzés várt akadémistáinkra, akik a Praktiker-Vác otthonában léptek pályára.

Az első percekben érződött is a mieink játékában az idegesség, több technikai hibát vétettek akadémistáink, így a hazai kezdték jobban a találkozót. Hiába egyenlített egy betörés után Solymosi Zsófi a hatodik percben, ebből ismét a vendéglátók tudtak meglépni. Mindkét oldalon nagy volt a tempó, nem csoda, hogy a 19. perc legelején Tóth Rebeka átlövése után 10-10 állt az eredményjelzőn. Nemes harcot vívtak a felek, ismét a Vác tudott meglépni, hárommal is vezettek már, Varga Katalin szépített, ám az utolsó másodpercekben még betalált a Vác, így kétgólos hazai előnnyel fordultak a csapatok.

Egy sokkal agresszívabb, összeszedettebb debreceni együttes lépett pályára a második félidőben. Hamar egyenlítettünk, Réti Bborka találta meg a rést a váci védelmen, majd talált a kapuba! Bristyán Dorina góljaival léptünk meg, majd miután újra egyenlített a hazai együttes, Solymosi Zsófi talált be kétszer is! A védekezés stabilabbá tétele mellett parádés teljesítményt nyújtott Szabó Dóra, aki ziccereket, hétméterest és átlövéseket is hárított! Tóth Panna szerzett a balszélről egy nagyon fontos találkozót, majd Tóth Rebeka indított meg egy hálószaggató rakétát! Négy perccel a vége előtt két góllal vezettünk, ismét jött Szabó Dóra, aki két rendkívül fontos védéssel biztosította be a mieink győzelmét!

Nagyszerű csapatmunkával, kiváló egyéni teljesítményekkel győzte le Győrvári Viktor U17-es együttese a jó erőkből álló Praktiker-Vácot! Nagyszerű hangulat uralkodott a mérkőzésen, ebben nagy szerepe volt az U17-es csapatot lelkesen buzdító U19-es együttesnek! Öröm volt a helyszínen lenni és átélni ezt a mérkőzést!

U17 I. osztály bajnoki mérkőzés, 20. forduló:

Praktiker-Vác–DVSC SCHAEFFLER 24–26 (17–15)

DVSC: Bengi L.  – Ratalics L. 2, Réti B. 2, Bristyán D. 7 (3), Varga K. 6, Solymosi Zs. 3, File Cs. Csere: Halinda V., Szabó D. (kapusok), Tóth R. 4, Tóth N. 1, Tóth P. 1.

Győrvári Viktor: Nem játszottunk igazán jól a mérkőzésen, de a küzdőszellem és a küzdeni tudás, amit hatvan percen keresztül produkáltunk, példaértékű! A csapat diadala volt, jó volt látni a boldog arcokat a mérkőzés után!

Kiemelt partnereink