Nagy feladat előtt

A bajnokaspiráns Szombathely együttesét fogadják vasárnap a Hódosban akadémistáink az NB I/B. 26. fordulójában.

Kéthónapos kihagyásra kényszerült sérülése miatt a junior válogatott Panyi Anna. Az átlövő az előző NB I/B-s mérkőzésen, a Tempo ellen már hadra fogható volt, hat gólt szerzett a találkozón. Jól sikerült tehát a visszatérés!

„Nagyon hosszú utat tettem meg idáig, lelkileg megviselt ez az időszak – emlékezett vissza az elmúlt hónapokra Anna. – Nagyon sokat támogattak, főként a családom és a barátaim! Jól éreztem magam újra a pályán, egy kicsit izgultam is. A csapat szempontjából egy idő után átszakadt a gát a meccsen, így végül begyűjtöttük a két pontot.

Embert próbáló feladat előtt akadémistáink, hiszen az NB I/B 26. fordulójában a tavaly még elsőosztályú, az idei szezonban a másodosztályban a bajnoki címért küzdő Szombathely csapatát fogadják.

„Sajnos az őszi, szombathelyi mérkőzés nagyon nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, nagy vereségbe futottunk bele – mondta el az átlövő. – Úgy vélem, hogy a két csapat között nincs ekkora különbség, ezt hazai pályán szeretnénk bebizonyítani!”

A DVSC SCHAEFFLER U19–Szombathelyi KKA NB I/B-s mérkőzést 2023. április 30-án, rendezik meg a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban, 15:30-as kezdettel. A mérkőzésre szóló belépőjegy 500 Ft-ba kerül, kapunyitás 15:00-kor.

Kiemelt partnereink