Mindenki hozzátett

Mindenki játéklehetőséget kapott, esélyeshez méltóan magabiztos győzelmet arattak U17-eseink a Hajdúnánás SK ellen.

Jól kezdtük a szintén Hajdú-Bihar megyei ellenfél, Hajdúnánás elleni találkozót: az éppen hajdúnánási illetőségű, Hadas Tilla góljával már 6-1-re vezettünk a 9. percben. Jól működött a védekezés, illetve Bengi Lili is több védést mutatott be, negyedóra elteltével Kis Réka betörésből volt eredményes, 10-3. A szünetig még tovább nyílt az olló, Czene Petra szélről volt nagyon aktív, de Hadas Tilla is tovább tudta növelni góljai számát.

A második játékrész eleje is a miénk volt, Jeszenszki Petra talált be a 37. percben, ekkor már 27-6 volt ide. Mindenki játéklehetőséget kapott a debreceni oldalon, éltek is vele akadémistáink. Szinay Sarolta és Czene Petra voltak nagyon aktívak ebben az időszakban, gyors ellentámadások mellett előbbi beállóból, utóbbi szélről talált be. 39-15 a vége, könnyedén hozták a lányok ezt a találkozót.

U17 I. osztály bajnoki mérkőzés, 14. forduló:

DVSC SCHAEFFLER–Hajdúnánás SK 39–15 (22–5)

DVSC: Bengi L.  – Keller P. 2, Kis R. 3 (1), Jeszenszki P. 3, Tóth N. 3, Hadas T. 4 (1), Zákányi J. 3. Csere: Péter R. (kapus), Czene P. 6, Szürös K. 5 (1), Vincze V. 1, Tóth P. 3, Balog R. 3 (1), Szinay S. 2, Pásztor G. 1. Edző: Márián Blanka.

Márián Blanka: Tudatosan, fegyelmezett játszottunk, mindenki élt a játéklehetőséggel. Hosszú hetünk lesz, ezt szem előtt tartva próbáltuk elosztani a terhelést.

Kiemelt partnereink