Megyei rivális érkezik

Megyei rivális, a serdülő első osztályban újoncnak számító Hajdúnánás érkezik Debrecenbe a hetedik fordulóban.

Győzelmekkel kezdte a szezont a serdülőcsapat, amely a Váci NKSE elleni meccset kivéve könnyedén hozta a két pontokat. Az első vereséget a Ferencváros ellen szenvedte el az együttes, azon a délutánon jobban kézilabdáztak a zöld-fehérek.

„A Ferencváros elleni meccsig a teljesítményünket jónak értékelem, minden tőlünk telhetőt megtettünk – adott helyzetjelentést Eszenyi Gréta. – A Fradi ellen csalódtunk magunkban, megijedtünk a nagy névtől, de ez már a múlt, és tovább kell lépnünk!”

Serdülőink számára ismeretlen együttes, a Hajdúnánás érkezik Debrecenbe, amely tavaly még nem az első osztályban szerepelt, ám újonc létére már két győzelmet is aratott és több csapat dolgát is megnehezítette ebben a szezonban.

„Még nem játszottunk ellenük, de nem becsüljük le őket – mondta el az ifjú balszélső. – Az előző vereség után szeretnénk újítani és győzni. Ugyanúgy haladunk előre, mint eddig, edzünk, szeretnénk kijavítani az előző mérkőzést.”

A szélsők helyzete bizonyos esetekben kissé kiszolgáltatottnak tűnhet, azonban egy ilyen gyors tempójú csapatnál, mint Győrvári Viktor együttese, több lehetőség adódhat ezen poszton játszók számára.

„Fontos, hogy szélsőként minden ziccerünket belőjük – foglalta össze Gréta. – Az új védekezési formánkban sok labdaszerzési lehetőség van és ebből a szélsők sokat érvényesülhetnek, sok gólt szerezhetnek.”

A DVSC SCHAEFFLER-Hajdúnánás SK serdülő első osztályú bajnoki mérkőzést november 4-én rendezik meg a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban 14 órai kezdettel, kapunyitás 13:30-kor. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésekre a hatályos szabályozás szerint a 18 éven felüliek csak védettségi igazolvánnyal, vagy a védőoltást igazoló EESZT mobilapplikáció segítségével, illetve igazolványon feltüntetett, személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával léphetnek be! Ugyancsak beléphetnek a védettségi igazolvánnyal rendelkező nézők felügyelete alatt álló kiskorúak.

Kiemelt partnereink